Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilövning. Ville testa att skriva i jambisk femtakt och med slutrim.


Sänkammarfars

I dubbelsängen låg min vackra frilla.
Med lekfull hand hon gärna ville killa.
Jag sade henne genast: Sluta pilla!
Min säng är ranglig. Detta kan gå illa.
Vid kittling kan jag aldrig vara stilla.
En sprallig hand får halvtomt glas att spilla
-- vi säkert båda två ur sängen trilla!




Bunden vers (Rim) av Andreas Nilsson
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-01-18 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson