Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.k. västerländsk haiku skriven under influens av Nietzsche och Max Weber.


Moderna tider

Tomhet. Vi måste
skapa oss en ny mening.
Återförtrollning.




Bunden vers (Haiku) av Andreas Nilsson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-18 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson