Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkande löprunda

På slingrande stig
sprang jag i kvällens skymning.
Min själ fick vila.




Bunden vers (Haiku) av Andreas Nilsson
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-18 09:05



Bookmark and Share


  Frida Andersson
ja men precis..så är det.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson