Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ogenomskinliga

Ingen
människa kan
fullt förstås. Det måste
vi alltid förstå. Vi förstår
först då.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-01-18 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson