Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna på hyllan

En god bok är som
en vän som för jämnan står
till förfogande.




Bunden vers (Haiku) av Andreas Nilsson
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-19 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson