Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hejdå på en stund - fniss...skriver så att pennan glöder.


Peptalk - Till Miss V

 

 

Listen up -

ADHD-kvinna!

Skriv NU en lista,

på vad du MÅSTE göra,

 

Det kan ta emot,

och energin kan tryta,

Motivationen leker kurragömma,

men det är DU,

som ska styra denna skuta!

 

Tagga nu järnet,

och se till att fixa

där hemma,

Måla, skruva och diska,

Säg till dig själv,

i hög stämma;

 

Skriv Din Lista,

och slutför den!

Gå ifrån din dator,

Du kan sitta där sen,

Seså,

ta tag i dagens bestyr,

Det är DU som är Queen,

i det här,

Det är DU,

Din vilja,

som i det här BESTÄMT styr!

 

Queenism - Peptal To Myself

//Queen//

Bilden är min fotokonst på Instagram

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

//Hej då på en stund - fniss

*skriver så att pennan glöder* //

 

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale