Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckstek ifrån

Valet borde vara lätt
En nyckstek ifrån
livet
eller
en ögla ifrån döden
Från gengångare
till sengångare
eller tvärtom
Det är mig likgiltigt




Fri vers av Claes
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-04-28 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes