Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå emot mig själv


Jag måste gå emot mig själv
stå emot allt det jag trott på
för nu finns det bara en väg




Fri vers av Ananas
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-18 17:58



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ibland krävs en radikal förändring.
2016-01-20

  Karolina Cerise
?? det låter hemskt, ändå bra att du kan sätta ord på dina känslor!
2016-01-19

  Den lilla tänkande
det lät väldigt allvarligt :O
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas