Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt

Jag är svensk
å är van vid kyla och snö.

Det är en trygg känsla för mig
att bryta frasande skare
med stövlarna...

Du förstår -
Jag lider inte av det
-- att det är kallt.

Tvärtom är det en njutning
att känna hur det biter
i kinderna.

Välkommen till mitt vinterland!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-01-18 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP