Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har ett slut

Regnet
faller, tynger
ditt sinne. Det skymmer...
Lugn, min vän, snart kommer ljuset
åter.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 540 gånger
Publicerad 2016-01-19 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson