Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår lilla Vi



Det är ändå förunderligt




hur en liten bit av Mig





och en liten bit av Dig





kan bli en liten Vi.





Vår egen lilla Vi







Övriga genrer av Deddis
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-04-28 11:42



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, naturen och alla dess "funktioner" är verkligen något att förundras över. Söt och mysig text.
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis