Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : Soligajag_1


Så fin Uppskattning utav dess like.

Jag strålar inombords varenda dag när jag läser
dessa underbara rader.
Vi alla skulle ge en sådan bok till någon vi håller kär
eller någon som vi uppskattar i livet.

Tänk när jag fick denna bok av min praktikant
tårarna trillade och jag visste inte på vilket sätt
jag skulle tacka denna fina tjej.

Än idag består våran kontakt.
Vi ses på en fika och skrattar åt våra dagar
vi hade på Cafet.

Tänk att få njuta på detta vis!
Min lycka är bestående.
Har denna bok uppslagen på min 'egen hylla' .
Mår gott och tindrar hela jag vareviga dag!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-19 06:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med Ljusletaren -
detta behöver belysas bättre!
2016-01-19

    ej medlem längre
En sån bok vill vi nog alla ha...men vi måste göra oss förtjänta av den...som du gjort!
2016-01-19

  Ljusletaren
Vad är det för bok? Lite lättare att förstå om vi visste det *ler* Gissar att det är en bok med goa ord i /kram
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP