Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbehov

Döden.
Tar allt slut då?
Det hoppas jag inte.
Min stund här på jorden räcker
ej till.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-01-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson