Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild från min egna Dator


När man skrapat på ytan!

Vissa människor förmedlar sin värme

Men bakom dunkel fasad så kommer sanningar fram

Talar retoriskt bra baserar ut att de är bra

 

Men när man skrapat på ytan

Så är de lika rostiga och gistna som alla andra

Jamen se där! de är människor som du och jag

(Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 514 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-19 15:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så är det.
2016-01-30

  Margit Grell
Insiktsfullt och förlåtande om människan.
2016-01-23

  Margit Grell
Insiktsfullt och förlåtande om människan
2016-01-23

    ej medlem längre
Så sant så - bra skrivet!
2016-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, du...vi är alla människor och tur är väl det...bra skrivet...
2016-01-22

  StinaJ VIP
De är människor som du och jag, precis så är det, precis så
2016-01-21

  ULJO
Klockrent
2016-01-20

  Alysse VIP
Bra skrivet om människans natur
2016-01-20

  Nannie
jodå väldans sant
2016-01-20

  louisegirl
Exakt så är det, INGEN är bättre än någon annan...
Mycket bra ordat!

2016-01-19

  Fem hjärtan VIP
Ja precis så är det .. Ingen är fullkomlig.. Men man kan ju sträva mot att bli en bättre medmänniska :-)
2016-01-19

  agneta pichler
Yes..
Rostiga ej fulländade
Underbara levande..
2016-01-19

  agneta pichler
Yes..
Rostiga ej fulländade
Underbara levande..
2016-01-19

  agneta pichler
Yes..
Rostiga ej fulländade
Underbara levande..
2016-01-19

  agneta pichler
Yes..
Rostiga ej fulländade
Underbara levande..
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Människor är
människor.
2016-01-19

  WyS VIP
Precis så!
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
ingen är perfekt! och vilken tur det!
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Människan är svag ibland. Drabbar oss alla ibland.
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Alla har vi fel och brister!
2016-01-19

    ej medlem längre
Det är inte lätt att vara människa...
2016-01-19

  Angel of love
Vi är alla lika i grund och botten.
2016-01-19

  DominiQueen
Ja vingar alla ljus som mörker, vara att jobba vidare och skapa sitt bästa jag... :-) slagfärdig text... Vardagsnära påminnelse. Viktig. Tack.

/DominiQue
2016-01-19

  Rise Little One
Det är bara mänskligt att bete sig så!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin