Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blid från min Dator!


-JA men jag dömer inte andra!

Bekänner sin färg med orden på pränt

Saker de visar förmedlat med skämt

 

-JA men jag dömer inte andra!

-Klart att du gör så det hörs ända till Bryssel

 

Nej för all del sluta inte med ditt pyssel

Klä nu upp dig i din vackraste utstyrsel

(Copyright - © Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-19 15:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Humor med lite allvarlig underton ? Ja..bra skrivet..
2016-01-30

    ej medlem längre
Roligt skrivet!
2016-01-23

  Nannie
fyndig denna :=)
2016-01-20

  louisegirl
Haha bravo!
2016-01-19

  Fem hjärtan VIP
Härlig humoristisk text med en gnutta allvar bakom..?
2016-01-19

  Magdalena Eriksson VIP
kul!
2016-01-19

  agneta pichler
Ett leende sprider sig på mina läppar
Snyggt fångat..
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Haha!
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
haha tackar för skratt...härlig text!
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Humor underlättar!
2016-01-19

    ej medlem längre
Tack för att du bjuder på ett leende!
2016-01-19

  Angel of love
Rolig text :)
2016-01-19

  Rise Little One
En kul text med en kul bild :)
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin