Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade denna bild på min Dator redan!


Bränner i ansiktet hett

Energi dränage

Tappar fotfästet

 

Snurrighet och ur balans

Läckage i känslan

 

Vad händer?

Bränner i ansiktet hett

 

(Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 610 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-19 15:19



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Där skriver du sant

2016-02-04

  Teresia Ridell
Starkt berörande
2016-01-30

    ej medlem längre
Ångest som attackerar! kramar
2016-01-23

  StinaJ VIP
Den här ständiga följeslagaren som heter oro. Den kommer alltid på oväntat besök, man får försöka bygga ett stängsel om sig så man är skyddad.
2016-01-21

  Junia VIP
Känner ångest, smärta! Bra förmedlat!
2016-01-21

  Ingrid Trolle
Kramar <3
2016-01-20

  louisegirl
Berg och dalbanan kommer och går, känns igen...Kramarom <3
Fint förmedlat!
2016-01-19

  Fem hjärtan VIP
Varm styrkekram till dig! Det bli bättre..Det brukar bli det!
2016-01-19

  Magdalena Eriksson VIP
Så kan det börja
hettan i ansiktet å så är det ba å hänga med till botten
så man får något att ta sats ifrån uppåt!
2016-01-19

  agneta pichler
Smärtsam känsla
..hoppas den går över..
2016-01-19

  DominiQueen
Blessed be
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Hoppas det bara är tillfälligt.
2016-01-19

  WyS VIP
Det vänder, inget varar för evigt!
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
livets upp och nedgångar

snyggt beskrivet!
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ups and downs, that´s Life.
2016-01-19

    ej medlem längre
När livet svider är det inte lätt att leva.
2016-01-19

  Angel of love
Kramar om <3 livets bergochdalbanor är en del av livet.
2016-01-19

  Rise Little One
Livet går upp och ner ... inget undantag för någon...
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin