Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den kalla Norden

I den kalla Norden
Högt upp på jorden
De dukade borden

Snön täcker marken
Baka bröd av barken
Skridsko-is i parken

Vi bor här ibland bergen
Med is in i märgen

Så jag sjunger om mitt vackra land
Men längtar till en annan strand

Att vandra på den varma sanden
hålla någon i handen...
knyta kärleksbanden

Har du några tusenlappar
Kanske lyckan knackar, knackar
på din hårda dörr
En öm röst från förr...

Nu jag avslutar dessa rader
Innan du får spader.

Bohemen





Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-19 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP