Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det skönt med våren men ibland blir man lite trött....


sköna maj

sköna maj välkommen
med alla dina krav
vårrusta uteplatsen
plantera penseér
rusta cyklar
banta

sköna maj välkommen
med alla dina krav
vårstäda bostaden
putsa fönstren
kasta skräp
motionera

sköna maj välkommen
med alla dina krav
vårrusta bilen
tvätta lacken
byt däcken
promenera

sköna maj välkommen
med alla dina krav
vårstäda relationerna
ordna bjudning
träffa mamma
umgås




Fri vers av desperado
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-04-28 13:18



Bookmark and Share


    Louvisa
är det fler som är i städtagen!
jag lade nyss ut en städdikt själv, men av en annan sort
man blir helt matt när man tänker på alla "måsten"
som man inbillar sig att alla andra hinner med
men frågan är om de har lika roligt
som oss som prioriterar konsterna...
2006-05-03

    Bodil Sandberg
Ja våren kan minsann sätta press på en...det är alltid nåt som ska göras...näää tacka vet jag stunden vid datorn...när man kan klicka sig ut i etern och bara flyta bort i allsköns poesi...tack för en tidsenlig och sann dikt...
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado