Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning till Ljusletaren om ordet 'hat' .


Ett mycket starkt och fult ord 'hat' .

Nu fick du igång mina hjärnceller på morgonkvisten
kära vän.
Detta ord vill jag inte ta över mina läppar.
Det är så fult och hemskt.
Säger hellre 'jag tycker inte om' det/ dig .
Gillar att personligen förknippa mig själv med detta ord.
Alltså är 'hat' något som inte är bra för någon.
Kärlek och hat ligger nära med varann , man älskar och hatar
på samma gång .Visst ?
'Hat' föder till ondska och 'fan själv' .
Hellre skrattar jag som en tok än 'tycker inte om' .
Tänkte först skriva en Novell om detta ord , men det kom
INGET som jag ville skriva ner.
Lägger ner detta ord 'hat' och älskar världen istället!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-20 07:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man säger ofta att man hatar saker, men man kanske skulle tänka sig för och använda andra uttryck, precis som du skriver...
2016-01-22

    Dan Myrbeck
Ja, det är ett väldigt starkt ord, som ibland är befogat - i alla fall under tiden man bearbetar och låter känslor komma ut.
2016-01-20

  Ljusletaren
Fina ord du har bjudit till mig att läsa. Fast personligen tror jag ändå att många känner avsky för vissa människor hur gärna de än vill vara kompis med alla. Tror att vi alla ska lära oss något av den läxan och träna oss att slipa av den tanken. Tack för att du ville vara med i min skrivövning/ kram
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP