Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökaos II

Tyst som av snö
Ljusare än i måndags
Traktorsulorna




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 715 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-20 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin vinterbild!
2016-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Samma här.
2016-01-20

  Li-Lo
se sig om i spåren med blicken mot ljusare tider, hopp.
//Tack Li-Lo
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M