Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilisering

Bortom
den politiska retoriken
och experternas uttalande
pågår
en mobilisering
och organisering

Många brinner
för sakfrågor
som politiker
inte förmår att ta i

Det som pågår
har inkluderande ansatser




Fri vers av AA VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-20 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP