Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Om mycket uppfattas
som svart i samhället
som fattigdom, segregation, utanförskap
vilket är bilden som förmedlas
är det viktigt att skrapa på ytan
lyfta på stenarna
för att se och inse
att det finns nyanser
det finns hopp




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-20 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP