Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Nakenhet i bilden känsliga läsare varnas! OBS! ;)


Som genomskinliga pärlor !

Som genomskinliga pärlor på magen

Rullar vattnet gnistrande vackert när du stiger upp ur badet

 

Känslan bestiger vårt inre varmt

När vi kysser varandra länge och njutbart

 

Denna hetta torkar oss inte lena

– Nej den ger oss härlig fuktig mersmak

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-20)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 473 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-20 17:12



Bookmark and Share


  KristinaE
"....som genomskinliga pärlor"
Vad bättre kan kärlek beskrivas * vackra rader * nakna är vi när kroppar möts i erotikens kraft *
2016-03-06

  Teresia Ridell
Läckert !
2016-01-30

  Margit Grell
Med öppna sinnen!
2016-01-23

  agneta pichler
*ler*
den passionen byggd av kärlek
är underbar..
2016-01-23

  Angel of love
Sensuellt och ljuvligt.
2016-01-23

  Fem hjärtan VIP
Så hett och så vackert så man blir svett..:-)
2016-01-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Sensuell...vacker...gillar inledningen. Bra
2016-01-22

  WyS VIP
Närvaron förgyller ögonblicket.
2016-01-21

  StinaJ VIP
Första strofen är bara så underbar. Som genomskinliga pärlor...Bravo
2016-01-21

  Marianne Räf
Trevlig kärlek ! Den sista
2-radaren var särskilt fin!
2016-01-21

  Rise Little One
Länge, länge lever kärleken!
2016-01-21

  anits VIP
Fint skrivet om kärlek!
2016-01-20

  ULJO
Het kärlek i poesianda. Härligt
2016-01-20

  Ingrid Trolle
En skimrande dikt
2016-01-20

    prima donna
Sensuellt :)
2016-01-20

    Dan Myrbeck
Ja, mersmak får vi av dina
texter...!
2016-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Skimrande pärlor på kärlekens tråd!
2016-01-20

  Maj-Lis VIP
Härligt
2016-01-20

  louisegirl
Underbart!
2016-01-20

    ej medlem längre
Sexigt!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin