Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En januarikväll

Så skönt att koppla av
med poet-sajten...

Vi är många som funnit ro
och glädje
i att skriva av oss...

Å nu blir det vi skriver
läst av en massa folk
på en gång...

Det är fest för mig...

Bohemen




Fri vers (Modernistisk dikt) av bohemen VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-01-20 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP