Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild/diagnos

Min självbild krossad
allt det jag trodde jag var
allt som omdefinierades av dem
togs ifrån mig
har jag behövt ta tillbaka
år efter år




Fri vers av Ananas
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-20 21:21



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
du äger på att klä känslor i ord!
2016-01-29

  Änglaögon
Du duger som du är, fint formulerat.
2016-01-23

  DominiQueen
Du är bäst... Läs gärna min skrift. "KONSTIG? GALEN? -Ja visst! OCH DU ÄR BÄST!" och bli peppad, vi är flera som fått nog nu...
Heja Dig!

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-01-22

  Karolina Cerise
Du är fantastisk, kreativ, högkänslig och en vacker person, oavsett vad de säger!
2016-01-22

  Arvast
Låt inte dom j*vlarna ta nåt ifrån dig! Var stolt för den du är!
Kram
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas