Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från a till ö i något rimmad galenskap

 

annorstädes annorlunda

bara babbla bubbla blunda

 

chocka celler 

dricker dräller

elak eller

fräser förställer

grinar gnäller

hummar häller 

 

ilskan inom

 

jaget  jagar

knegar klagar

litet lagar

många magar 

 

näcken nickar

  

otur olust

pepprad pannpust

 

quornqueneller

rundrondeller 

 

sexton söner

 

trenne töser

 

ute under

vackert

wunder

xylofånigt 

ysterdånigt

zebraringad

återbringad

äregirig

överstyrig

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-30 21:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Underfundigt hur wunder kommer under vackert som första ensamstående orden!! Rundrondeller är riktigt roligt iom sin överförtydligande repetitivitet... Början andas underbart som av en fjärran anförvant.
2016-03-09

  Minkki VIP
vilken drive du ger orden! verkligt kul läsning, tack!
2016-01-31

  aol
Gillas galet bra,
2016-01-30

  Stefan Albrektsson
Ruskigt häftigt - och jag tycker att slutet från x och framåt blir fullständigt lysande: du hamnar liksom på nypolerat golv och spinner runt som en katt jagandes sin egen svans!!
2016-01-30

  Nanna X
Härligt rytmiskt alfabet. Pepprad pannpust tog priset :-)
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

prima donna