Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har redan sagts förut

Ditt omvandlas till mitt
trycker ner mig
men jag har skrikit
(när du inte varit här)
och den minsta
lilla motsägelse,
inbillad kyla i blicken
har krossat mig fullständigt

Ljudet av mitt kranium
som krossas mot tröskeln
mellan fortsättningen
och kapitulationen
ger ingen lindring

När jag till slut funnit orden
har jag gett upp:

Allt har redan sagts förut




Fri vers av Ananas
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-21 00:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om en mänsklig konflikt. Du fångar smärtan i bråket...så tänker jag...men jag kan ju tolka fel.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas