Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D e t b l å s e r ...



* * * * * *

Det blåser så präktiga vindar
Det dånar så mäktiga dån
över land över vatten och kulle
Vem vet var de kommer ifrån

Vad för de med sig?
Vad vill dom?
Vi som traskar här nere
och släpar vårt tunga kors

Kanhända de vill oss lära
Vad de hava lärt en gång
Att livet är lätt att bära
Om man lär sig...
dess vackra sång

* * * * * *





K




Fri vers av rondell
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-21 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell