Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Denna svåra månad Januari

Att få slantarna att räcka till ,
kan göra en till en imbecill.
Humöret sviker och tistlarna yr,
allt inom dig pockar och pyr.

Köper en lott för att hoppet är på,
nu kan jag köpa mig den där grannlåten som är så blå.
Blev ingen dubbel vinst,
får väl nästa gång satsa på rätt hingst.

Det slinker in en gäst med 'lilla börsen',
Ojoj, tror till och med hon har fel på hörseln.
Har en snäll dag och låter det gå an,
Hon är så vacker och grann.

Nu strosar det in tre goa flickor som
tittar bedjande på bullarna och annat gott.
Kan dem få en liten en för något smått?
Mitt hjärta smälter för dessa tre,
Ger dem mer och får dem till att le!!

Jag har gjort dagens gärning!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-22 06:06



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Du kan rimma också - helt underbart. Både vemod blandat med humor ger extra sting åt dina rader.
2016-01-24

    Dan Myrbeck
Det var säkert uppskattat!

Jag bjuder dig på en semla,
den finns under min LÄS
GÄRNA!
2016-01-22

  louisegirl
Du är en jordens ängel, det lyser värme och medmänsklighet om dig<3
Jättefint!
2016-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Finns inget bättre än att göra andra glada...
2016-01-22

  Valter Örn VIP
Det är som ett evigt kretslopp det hdär med glädjehormonerna. Man ger ut och de kommer tillbaka, om och om igen<det är bara så härligt !
2016-01-22

    ej medlem längre
Du bjuder på Änglagott!:)
2016-01-22

    ej medlem längre
Du har ett hjärta av guld och en penna som skriver om glädje och medmänsklighet.
2016-01-22

  Ljusletaren
Den bakande och säljande ängel ... ja :-)
/kram
2016-01-22

  aol
Underbart skaldat just såsom man kan känna sej, och ändå vara så glad och kunna skimra som ett lysande singlande löv i den gråaste dager, kram,
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP