Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det än är

Ja, hur det än är så får jag vara glad
om jag träffar EN enda levande själ
En som ger mig respons
och levande vatten...

Dekadenta och "lågenergi-typer"
drar ner mig.
Men, jag ska förbli levande.

Jag kan inte ge upp nu...

Bohemen




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-22 11:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra beslut!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP