Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

Folk blir rädda för många olika saker
men det skräckinjagande är
sin egen traumatisering
av barndomen




Fri vers av the:poet:king
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 11:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det lilla barnet bär man med sig hela livet!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

the:poet:king
the:poet:king