Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är så himla sant


So true

With me poetry has not been a purpose, but a passion. - Edgar Allan Poe




Fri vers av the:poet:king
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-04-15 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the:poet:king
the:poet:king