Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är ett skolarbete vi gjorde så nu får ni läsa detta, jag vill ha feedback om vad ni tycker (om ni vill ge mig)


(insert an rubrik here)

Jag är en liten speciell människa (ja ingen robot) som inte har haft det bra, jag försöker vara mig själv. Men det går inte bra, jag är rädd för allt, jag är mig själv och för den jag är trivs jag med, jag kan inte vara någon annan för jag är bara mig själv och ingen annan. Om jag försöker bli en annan, så är det inte jag denna Tim karaktären jag äger, den jag är född som. Till slut vill jag säga, bara vara dig själv. Ta ingens annans identitet.
Varför vi är olika, är en bra fråga. För om vi var lika skulle det vara så jävla tråkigt, tänk dig själv. Om alla i dig omgivning var som DIG, det skulle vara tråkigt eller hur? Ja för att ni skulle gilla samma mat, gilla samma musik allt, det skulle vara kul att ha en människa som är likt en (vi har hittat den kompisen/kärleken som är så) men inte alla det blir för mycket.
Vad är meningen med mitt liv? (det kommer inget om blommor och bin jag låvar) jag vet inte, för typ alla är olika. Så tänk dig den själv.
Hur blir man lycklig, är en bra fråga, för att alla blir lyckliga av olika saker, tänk dig själv du gillar en sak som en annan kanske inte gillar, och det vice versa, för att alla är olika (jag tror jag ser en trend mellan alla saker jag har skivigt nu? Kul :))
Alla måste lida för annars är vi inte människors, men varför oskyldiga? Jag vet inte, för dem blev föd av fel sida av jorden? Men det behöver inte vara därför, för vi alla lider av något eller någon. Alla blir rädda, alla sårar folk, så sluta göra det. Hjälp alla. Detta var jag och nu så slutar jag skriva, tack för alla som har läst.




Fri vers av the:poet:king
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-08-23 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the:poet:king
the:poet:king