Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


tack...

Jag faller ifrån en hög byggnad
Mina tankar flashar vid mina ögon
Dom ända tankar jag får är bara av dig
Hur du inte gav mig din kärlek
Jag gav dig min
Jag behövde dig
Du förrådde mig bara

Jag har alltid älskar dig
Hur än du och henne har tagit livet ur mig
Mina kära föräldrar
Jag är död bara för er.
Tack…




Fri vers (Fri form) av the:poet:king
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-09 15:43



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Fåordigt och tungt.
Mångbottnat och moget skrivet.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

the:poet:king
the:poet:king