Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten lek med bokstävers former


titta


titta tallen har fått

snösomenmössa

måne öm som en sömn

och skyar i grått




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-22 18:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är då rolig som en lärka
2016-01-22

  Den lilla tänkande
lek uppskattas i allvarliga tider :)
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP