Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet

Kanske är det så 

att när du andas

andas du för mig 

när ditt hjärta slår 

slår det för mig 

när du tänder

tänder du för mig 

när du lyser av längtan

längtar du efter mig.

 

Kan det vara så enkelt 

som att jag

är meningen med ditt liv?

 




Fri vers av I min blick VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-23 17:49



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vacker kärleksförklaring
Nästan som ett bröllopstal
Den som skrev detta måste innehålla så ofantligt mycket kärlek!
2017-10-03

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
tror åxå meningen med livet är kärlek både mellan par, familj o vänner. fin dikt =)
2016-02-01

    ej medlem längre
Meningen med livet är att lära, bara du vet vad din läxa lär ??
Härligt ordat
2016-01-30

    Julia Sixten
gillar beslutsamheten, ironin och självsäkerheten i texten. Tycker om att man sätter frågor i nya perspektivt.
Vågat!
2016-01-25

  Valter Örn VIP
För din skull önskar jag att det är så !
2016-01-23

    ej medlem längre
Svar på den avslutande frågan:

Nej!

Det spelar ingen roll hur mycket han/hon smörar, svaret är nej! Från alla perspektiv.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP