Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattsudd - talar till alla svaga själar. Låt mitt ensamma cybereko spela flipperspel, och beröra dig, och dig och dig. Peptalk inför framtiden. Queenism.


Djävulens dans

 

//Nattsudd - talar till alla svaga själar. Låt mitt ensamma cybereko spela flipperspel, och beröra dig, och dig och dig. I put a spell on you, switch your negative to positive. Peptalk inför framtiden. Queenism. // V-F 

***

Jantelagen är en åkomma, som dansar djävulens dans. Ett finger där, ett finger här, tjoff, så har du hela handen. Självkänslans örfil.

Svaga självkänslor som är mottagliga för anpassningens referensramar, i hokus pokus av grupptryck. En abra kadabra-kil rätt i sinnet.

Ska vi tycka om oss själva, anpassat utifrån yttervärldens kriterier om ideal och normer, för deras skull... En slags osynlig kätting om halsen, och ååååh vad det rasslar när du går fram....

 

VARFÖR SKA DU INTE ÄLSKA DIG SJÄLV???!!!

 

Tänk efter, när du står där med bojan om din fot, när skulden känns så tung att bära. Finn den där förbaskade nyckeln NU!

***

Älska dig själv varje sekund, varje minut och för evigt. Bli vän med din spegelbild, ty det där riket ÄR ditt! Äg ditt sinne. Frigör dig själv från stenar som trycker ner dig. Du duger. Du är värd att älska. Älska din spegelbild. Se inom djupet, din själ. Finn ro, och din väg framåt kommer att kantas av förgglada blommor. 

Ditt sinne är någott annat än vad Jantelagen vill, och vad normerna vill besluta. Låt dig färdas bakom magins, oupptäckta gränser. En dimension värd att färdas i. Open your mind, and let the fun begin! Lev NU!

 

Embrace yourself. YOU ARE and they are not.

 

Bilder: Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale