Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på google


Gilla dig själv!!

Nu är jag lite arg på dessa föräldrar som tvingar
sina barn till alla olika sporter efter skoldagens slut.
När dem egentligen bara vill komma hem i lugn och ro,
med läxläsning och avkoppling.

Måste man se ut som en 'nickedocka' för att behaga,
kunna bestämma själv som liten flicka.
Snälla mamma, jag orkar inte mera.

Satt och såg en händelse och fick hålla i mig själv för
att inte lägga mig i.
Ser jag detta igen kommer jag inte att bara se på.

Blir världen bättre utav att man tvingar sina barn
till olika fritidsaktiviteter när dem är små.
Visst kan dem få välja när dem kommit upp i åren ?

Skriv gärna och berätta vad Ni anser om detta , tack.
För vet ni vad , när barnet springer och hoppar , simmar eller
rider på hästen så sitter föräldern med sin förba......e apparat
och trycker för glatta livet.
Flickan ropar : Titta mamma va fint jag hoppar. . .
Hör eller ser mamma. . ??




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-23 06:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tvång är aldrig bra...många barn lägger av när de väl nått en ålder där de får bestämma själva...viktigt med kommunikation mellan föräldrar och barn och att föräldrarna lyssnar på vad barnen vill och stöttar dem i detta...bra och tänkvärd text...
2016-01-26

    Dan Myrbeck
Lagom är bäst! Både barn och vuxna behöver finna balansen i tillvaron, vilket ofta innebär "less is more" - kvalité framför kvantité.
2016-01-25

  Lindha W Gustavsson
Mycket bra åsikt du har - kan bara hålla med, det går inte att tvinga något barn att göra något de inte vill.
2016-01-24

  louisegirl
Håller med...
Bra skrivet!
2016-01-24

  Ljusletaren
Kan sådant hända också? Oftast är det väl så att föräldern får bromsa barnet så att det även får tid för lugn och ro. Skrämmande läsning du bjuder in oss till
/ kram
2016-01-23

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-23

  Änglaögon
Håller med i ditt resonemang.
2016-01-23

    ej medlem längre
En tankeväckande text!
2016-01-23

  Valter Örn VIP
Barn har blivit liksom statusobjekt för föräldrarna och ger ett skimmer över dem själva.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP