Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild Jag framför Datorn Idag 2016-01-23 (Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-23)


Livet!

LIVET!

Se det som en gåva till alla i hela världen

Någonting som kan trösta och göra oss glada ända in i själen

Om man vårdar det ömt, Allt bygger i grunden på några få enkla val

Välj med hjärta men glöm inte hjärnan, välj med magkänsla men glöm inte förnuftet!

Om du alltid väljer som du alltid har gjort kommer du sannerligen att få det du valt

Om du alltid tänker som du alltid har tänkt så blir din vardag också så

Så våga tänka annorlunda våga göra andra val!

Vem vet kanske blir du glatt överaskad av resultatet!? J

Varmaste kramen till er alla

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-23)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 430 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-23 12:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och klokt skaldat, gillas mycket!
2016-02-24

  Tessires
Så sant och så vackert! Love it!
Varm kram
2016-02-03

  StinaJ VIP
Kloka ord du förmedlar. Fint skrivet
2016-02-03

  Teresia Ridell
Vist och bra, min vän.
2016-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Många tänkvärda ord...mycket fint...
2016-01-26

  ULJO
Kloka tankar du förmedlar
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Klokt tänkt!

KRAM!
2016-01-25

    ej medlem längre
Klokt, tack!
2016-01-24

  Fem hjärtan VIP
Så sant och klokt skrivet!!
2016-01-24

  louisegirl
Så sant och bra ordat
2016-01-24

    ej medlem längre
Bättre lyss till strängen som brast, än aldrig bågen spänna.
2016-01-23

  Sommarina VIP
Så sant så sant. Gäller att välja livet.
Upp och ner hit och dit, men lyckan är ju att leva
Kram tillbaks
2016-01-23

  Hanna Mari Wallin
hoppfullhet och nya möjlighets känslor öppnas genom dessa rader.
2016-01-23

    ej medlem längre
Känner värmen och allt positivt i dina ord.
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Att leva med öppna sinnen, ja!
2016-01-23

  WyS VIP
Våga gå en väg och njut av det okända.
2016-01-23

  Anya VIP
Jaa man får sannerligen det man väljer...men det kan vara svårt att vara människa och göra de rätta valen.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin