Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade denna fina bild på min dator redan :)


Den vackra bilden på dig!

Den vackra bilden och tanken på dig,
får mig att inse hur mycket jag älskar dig

 

Jag ger dig all min kärlek

Stannar i stunden och finns där bara för dig

 

Din ljuva röst väcker mitt hjärta

I varandra finner vi värme och tröst

 

I trygg famn vilar vi båda varmt

Dina ömma kyssar värmer mig enda in i själen

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-23)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 609 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-01-23 12:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En vacker liten kärlekspärla!
2016-03-04

  Zandor
Tack!
En härlig friskhet!
Gillas mycket // Zandor
2016-03-03

  anits VIP
så fint skaldat, dina ord känns varma och trygga!
2016-02-24

  Karina"Kia"
En mycket vacker skriven poetiskt kärleksförklaring.
Passar bra att ge till sin älskade på
Alla Hjärtans dag
2016-02-13

    ej medlem längre
Vilken vacker text! Ett guldkorn är
"I trygg famn vilar vi båda varmt"


2016-02-08

  StinaJ VIP
Underbart !
2016-02-03

  Teresia Ridell
Underbart !
2016-01-30

  Tessires
Du är verkligen kär min vän. Med all rätt för det är du värd.
Krama din vackra och håll henne om och släpp aldrig någonsin igen detvackraste du.
2016-01-28

  Anna Nickolausson
en harmonisk känsla, med en öm och vacker omtanke.
2016-01-28

  Den lilla tänkande
Lite för mycket "dig" i de fyra första raderna.
störde mig lite...
Annars jättefin :)
2016-01-27

  Margit Grell
Ömsint, Vacker..
2016-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Känns varmt och tryggt och gott...
2016-01-26

  aol
Ja vacker är in kärlek,
2016-01-26

  ULJO
Mycket bra skriftat
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Kan inte bättre bli!
2016-01-25

  Fem hjärtan VIP
Varmt och vackert! Glad för din skull!
2016-01-24

  Lindha W Gustavsson
En vacker stund i ögonblicket!
Kärleksdikt på svenska blev också bra!
2016-01-24

  louisegirl
Ömt och vackert
2016-01-24

  agneta pichler
jag är glad för din skull Lars..
när man älskar skriver man vackert..
2016-01-23

    ej medlem längre
Vacker och öm kärlek i denna!
2016-01-23

  Skymning Blå VIP
Vacker text med värme i.
2016-01-23

  Hanna Mari Wallin
ljuvlig värme av kärlek strömmar genom dessa meningar
2016-01-23

  Gisela Nordell
fin kärleksdikt med ömhet!
2016-01-23

    ej medlem längre
Innerligt och varmt diktar du.
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2016-01-23

  Rise Little One
Kärleken som talar ...
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin