Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga resan 121 Dikter

Kan dikter få dig att växa, bli större i ditt inre och vidga dina vyer?
Ta reda på om det är så genom att läsa min andra diktsamling "Den eviga resan 121 Dikter". Diktsamlingen är en e-bok och kan lånas ner till din läsplatta, surfplatta, smartphone eller dator. Låna diktsamlingen gratis från ditt närmsta elektroniska bibliotek som du hittar under denna länk.
Hitta ett bibliotek för att låna "Den eviga resan 121 Dikter"




Övriga genrer av Peter Junell
Läst 486 gånger
Publicerad 2016-01-23 15:25



Bookmark and Share


  H.C.B
;)
2016-02-03

  H.C.B
sluta skicka spam din jävla nöt
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Junell
Peter Junell