Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mediterade i morse och då poppade detta upp...


Mindfulness och kroppen

Är mindfulness till för att nå ett mål eller är mindfulness målet?
Är det som upplevs med kroppen livets mening och mål eller är kroppen verktyget för att nå livets mening och mål?




Fri vers av Peter Junell
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Junell
Peter Junell