Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - pinnar

 

På mage. Kan man se Phu-pinnarna gunga förbi.
Kan man läsa Viktor Frankl och förundras över människan.
På mage. Kan man märka jordens värme och höra hur den skrattar.

På rygg.

Blir allting annorlunda.

Särskilt när himlen är röd och en och annan get flyger förbi. Med en banderoll där det står, Fan, livet är ju underbart. Och man tänker att den geten är ju inte riktigt klok. 

För egentligen är allting bara fucking märkligt. Phu-pinnar eller ej.






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-23 15:22



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En glädje att läsa!
2016-01-24

  agneta pichler
drömsk och underbar
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP