Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk nedbäddning

Livets
hårda törnar
skakade om min själ.
Nu vistas den mest bland mjuka
kuddar.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 19:01



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Den gillar jag och bokmärker.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson