Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag blir ofta missförstådd...


Jag kan inte säga det som jag vill säga

 

***

Jag kan inte säga det som jag vill säga,

med en kort och genomtänkt mening....

 

Jag har ADHD, 

 

och jag är impulsiv,

och sprängfylld

med åsikter

och tankar

och känslor,

 

Det är svårt att

begränsa mig,

det är svårt att

hålla mig kort,

det är svårt att 

hålla mig till sak,

det är svårt att

se en helhet,

det är svårt att

inte upprepa mig,

 

Jag ser ett djup,

jag ser bortom gränser,

jag ser mer,

jag ser allt på en gång,

i en röra,

i en smet,

jag har så mycket att säga...

 

är energisk

är impulsiv

är detaljerad

är övertydlig

är känslosam

är målande

är passionerad

är engagerad

och full av "känslostormar"

i allt jag gör och säger...

 

men om jag koncentrerar mig

om jag är riktigt fokuserad,

och Du påminner mig ibland,

med en liten armknuff,

"att nu svävar du ut igen",

så kan jag hålla mig till sak,

och vara rätt så organiserad

i dialog,

i kommunikation,

i debatt

och diskussion...

 

Jag skyller inte mitt beteende

på ADHD,

vill bara förklara hur jag funkar...

 

och jag blir ofta missförstådd...

 ***

Bilden

Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale