Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att skapa debatt...


Ska du ha en stänkare

 

***

En liten ordstänkare

Då och Då

ökar rusningstrafiken

Jisses, vad det klickas,

och Ni läser,

Nyfikna ögon,

Tänk att SEX

och snusk

alltid

är så intressant ändå,

att läsa om

i smyg,

i hemlighet,

Försynta ögon,

pryda ögon

skummar rader

av Tant Valkyrias

lilla stänkare

lilla blänkare

Som tränger sig i etern

tar plats

Tjohooo, HÄR är jag

LÄS

Läs vad jag vill

Läs vad jag har att säga

Ointresserade ögon

scrollar förbi

men vänta,

backar tillbaka

Låt oss se

vad för skräp

kärringen ventilerat nu då

den pretentiösa häxan

Valkyria-Fatale

Hon kan inte vara 

riktigt klok

Fast klok är hon

Det kan jag hålla med om

även om vi är

oense

i sak och intresse

Hennes stänkare,

hennes små blänkare

får ögon att rulla

får sinnen att skena

det tisslas och tasslas

där bakom skärmen

den timida har läst

i hemlighet

ingen såg

ingen vet

vad som bor

i hens bo

***

...tänk vad lite det krävs för att skapa debatt...

 

Bilden: Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 641 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-23 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale