Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundande aftonvila

Tung är
existensen.
Jag har inte valt den.
Alltjämt står jag upp. Snart kommer
natten.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-01-24 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson