Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofjärde januari (mjölktand)

mjölktand, mjölktand

blir aldrig vuxen

 

vilket innebär?

vilket betyder?

 

när, var, hur och varför

 

mjölktand, mjölktand

kvar för evigt




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-01-24 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP