Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag, nya möjligheter






Grått och trist
gårdagens mörka moln hänger kvar

längtar efter ljuset
skall skapa mitt eget solsken




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-01-24 11:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vist och vackert !
2016-01-30

  StinaJ VIP
Precis så. Vi bär vår eget ljus inom oss.
2016-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vissa saker får man ta tag i själv...
2016-01-26

  Kim VIP
Ja blir allt svårare känna känna glädje i långvarigt dygnsmörker.. parat med kyla.
2016-01-26

  Margithe VIP
det är något man längtar efter :-)
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Ditt eget solsken lyser
även om solen lyser
med sin frånvaro.
2016-01-25

  Eva Helene VIP
Ja, man får göra så gott man kan. Fint och inspirerande detta!
2016-01-25

  Cathrin M
Ett fint beslut - ska inspireras av din dikt idag.
2016-01-25

  Rise Little One
En fin och positiv text att ta till sig!
2016-01-25

  överlevaren VIP
Med positiva tankar, spricker solen igenom och lyser upp!
2016-01-24

    ej medlem längre
Dagen blir vad man gör den till!
2016-01-24

  Änglaögon
Jo det gäller att ta ta till vara varje dag, även de gråa och trista.
2016-01-24

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland måste man göra det
Kramar
2016-01-24

  Henning Hson
Det låter bra...och lätt :)
Övertygad att Du lyckas!
2016-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, längtar efter ljus, vem gör inte det. Lite solsken blir det med en bra bok och en kopp kaffe.
2016-01-24

  Gunnel Eriksson VIP
Hur gör du?
2016-01-24

    ej medlem längre
Livskraft och livsglädje bor hos dig!
2016-01-24

  M.Eta
Lite glad musik brukar hjälpa huvudsaken är att man inte ger upp! Kram
2016-01-24

  louisegirl
Positivt fint får du fram solskenet, från ditt inre.
2016-01-24

  Jan Widströmer VIP
Bra idé! Tips mottages.
2016-01-24

    Sefarge VIP
Vem lyfter kattens svans
Om inte den själv!!
:)
2016-01-24

  Valter Örn VIP
Positivt tänkande är en bra drivkraft ....
2016-01-24

  Klara Ord VIP
Mycket bra tänkt och uttryckt!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP