Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

Du blev
min älskade.
För hårt höll jag om dig.
När mitt grepp släppt fanns där blott en
skugga.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson